Klantcase - InnoSyn

InnoSyn wil voor zijn klanten een innovatieve partner zijn, die gebruik maakt van geavanceerde R&D-technologie voor nieuwe en bestaande chemische processen. Daarvoor levert InnoSyn hoogwaardige R&D-diensten op het gebied van chemische processen. Van lab- en proefschaal tot invoering in de installaties van de klant.

InnoSyn logo

Chemie en katalyse zitten in het DNA van het bedrijf. De slagzin ‘Tomorrow’s Chemistry. Today’ geeft aan waar de passie, sterkte en toegevoegde waarde liggen. InnoSyn werkt voor vele grote bedrijven en tal van kleine bedrijven.

Opdracht

InnoSyn wilde graag twee medewerkers op management- en directieniveau extra ondersteuning bieden in de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Er speelde onder andere de behoefte aan meer vertrouwen op een goede structuur, een beter overzicht, een manier om beter prioriteiten te bepalen, sneller besluiten te kunnen nemen en een opgeruimde inbox.

Met de introductie van de Getting Things Done methodiek kregen beide medewerkers het gereedschap in handen om te werken aan een hogere mate van betrouwbaarheid, zowel intern als extern.

“Inspirerend en verhelderend! Een praktische, doelgerichte methode om meer grip op je leven te krijgen”
– Michèle Janssen (Teamlead – InnoSyn)

Aanpak

Michèle Janssen (Teamlead – InnoSyn) en David Hyett (CFO – InnoSyn) hebben allebei gekozen voor de trainingsvorm intensief. Apart van elkaar zijn ze in sessies van twee dagen getraind in de Getting Things Done methode. De intensief vorm zorgt ervoor dat het tempo kan worden afgestemd op de deelnemer. Onderdelen kunnen dan in overleg versneld worden en als er een onderdeel is wat meer aandacht nodig heeft, dan is er ruimte genoeg om daarbij langer stil te staan.

InnoSyn werkt met Microsoft Outlook voor e-mailcommunicatie, organiseert taken, acties en activiteiten ook in Outlook en legt projectenmateriaal vast in OneNote. InnoSyn wil Getting Things Done volop toepassen in deze applicaties.

Het intensief programma bestaat uit een theoretisch onderdeel, video’s, en individuele opdrachten.

Het vullen van het productiviteitssysteem met projecten en taken maakt ook  onderdeel uit van het intensief programma. Na het doorlopen van het programma waren de systemen van Michèle en David compleet en ‘up and running’. Hiermee konden zowel Michèle als David na afloop gelijk concreet aan de slag.

Resultaat

Grip op de dagelijkse werkstroom verdient continu aandacht. Michèle en David beschikken met Getting Things Done nu over het gereedschap om professioneler en productiever te werken. Ze kunnen nu sneller acties filteren uit alle informatie die op hen afkomt. De grip op de werkstroom is toegenomen en lege inboxen zijn geen zeldzaamheid meer.

David Hyett InnoSyn

“Zeer behulpzaam en aangenaam om te volgen!.”
– David Hyettt (CFO – InnoSyn)

Nieuwsgierig?

Wil je net als Michèle en David meer grip op je dagelijkse werkzaamheden of wil je meer informatie over deze klantcase? Neem dan contact op via het contactformulier.

Andere klantcases lees je hier.