GHMT staat voor Gerrit Hendrik Maarten Tigchelaar

En Maarten is mijn roepnaam.

Aangenaam!

Ik krijg energie als ik mensen help bij het benutten van hun ruimte. GHMT is hieruit ontstaan.

Er komt een alsmaar groter wordende stroom met informatie op je af. Hoe ga je hiermee om? Laat je de stroom binnen in je ruimte? Ga je af en toe kopje onder of dreig je helemaal te verzuipen?

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen met afstudeerrichting ‘Small Business and Entrepreneurship’ startte ik als supportmedewerker bij Exact (gespecialiseerd in bedrijfssoftware). Bij Exact volgden hierna de functies controlled release begeleider en later consultant. Na mijn Exactperiode sloot ik me als consultant aan bij Activium (partner van Exact) waar ik later ook de productontwikkeling, support en consultancy aanstuurde.

Workshop Getting Things Done I
Workshop b

Zowel bij Exact als bij Activium was ik betrokken bij talloze implementaties van bedrijfssoftware met bijbehorende leer- en verandertrajecten. Deze ervaring neem ik mee bij Getting Things Done® trajecten. Hierdoor kan ik snel en zorgvuldig naar het softwarelandschap kijken en adviseren hoe en op welke manier Getting Things Done® succesvol kan worden ingezet. Ik ga daarbij altijd uit van een zo groot mogelijke impact op de organisatie.

In 2008 leerde ik Getting Things Done® kennen en de methode helpt mij om te gaan met alles wat op me afkomt. Met Getting Things Done® leer je de stroom de baas te blijven. Getting Things Done® in het kort:

  • Verzamel wat je aandacht heeft
  • Beslis wat het voor jou betekent
  • Leg het vast waar het hoort
  • Reflecteer zo vaak als nodig is
  • Gewoon doen
GTD-1b

Meereffect

Vanuit de David Allen Company is Meereffect aangewezen als master license holder in de Benelux. Vanaf februari 2018 maak ik deel uit van een select gezelschap van officieel door Meereffect opgeleide en certificeerde Getting Things Done® trainers.

Aan de slag met Getting Things Done®?