Trainingslocatie met impact

In samenspraak met mijn opdrachtgevers kijk ik graag naar de mogelijkheden om mijn trainingen een zo groot mogelijke impact te laten hebben.

Eén van de onderdelen die invloed heeft, is de omgeving waarin de training wordt gegeven. De vergaderruimte op kantoor die vaak bij trainingen wordt gebruikt, is praktisch. Deelnemers kennen de locatie en hoeven vaak geen extra reiskilometers te maken.

Maar soms wil je echt ontsnappen uit de dagelijkse werkomgeving en dan is de vergaderruimte op kantoor minder geschikt. Een externe inspirerende trainingslocatie is dan een beter alternatief. Wil je trainen op een inspirerende trainingslocatie dan kan ik je één van de onderstaande opties aanbevelen.

Trainingslocatie De Vrijstaat – Amsterdam

De Vrijstaat is gevestigd in een prachtig oud fabriekspand in Amsterdam Noord, op nog geen 10 minuten fietsen van het Centraal Station. Perfect bereikbaar vanuit de rest van de stad. Eigenlijk vanuit heel Nederland dus.

Trainingslocatie De droom van Zwolle – Zwolle

De droom van Zwolle is een uitzonderlijke plek waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt. Elke ruimte in het unieke en karakteristieke pand is anders, heeft haar eigen werking en haar eigen sfeer.

Workation

Wil je echt helemaal weg uit je vertrouwde omgeving en het liefst samen met je collega’s een paar dagen remote werken vanaf het strand met je voeten in het zand? Dan is een workation (work + vacation) echt iets voor jou.

 

NB Ik mag korting weggeven! Als je via deze link een active entrepreneurs workation boekt, dan ontvang je € 50 korting met de coupon code Maarten.

Trainen met impact

Welke locatie je ook kiest voor de GTD-training, kies bewust. Wil je meer weten over één van de trainingslocaties, welke eisen ik stel aan een locatie of wil je een inspirerende locatie toevoegen? Neem dan contact met me op.

Ja, ik wil trainen met impact!

 

Related Posts

Afleidingen op je werk

Pak afleidingen op je werk aan

Afleidingen. Van alle uitdagingen op het werk is het weerstaan van afleidingen misschien wel de grootste. Afleidingen weerhouden je ervan om je werk o...
De waan van de dag

De waan van de dag

De waan van de dag roept bij veel mensen een negatieve lading op. Niet voor niets kom je de uitdrukking tegen in combinatie met ontsnappen en wegduike...